Camping

aan het randje van ''De Groe''

Overnachten in de Zeeuwse buitenlucht... Dat is toch genieten? Wees van harte welkom op Camping Harderzee. De camping is vernoemd naar Hof Harderzee, dit hof gaf haar naam aan meerdere hofstedes in deze en omliggende polders. Ter ere van de mooie geschiedenis en de prachtige naam, hebben wij de camping naar dit hof vernoemd. Hieronder krijg je een eerste indruk van de rust, ruimte en gezelligheid op onze camping. 

Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping
Foto Camping

Comfortabel verblijven

Trek er op uit met jouw tent, caravan of camper richting Zeeland, we zien jou hier graag! Camping Harderzee beschikt over ruim zestig kampeerplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en zijn ruim ingericht om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Struiken zorgen voor een natuurlijke afbakening. Er zijn warme douches en wc's op korte afstand van de kampeerplaats te vinden. De afwas kun je buiten het sanitair gebouw doen, waar je een gezellig praatje kan maken met medekampeerders. 

Faciliteiten Camping
Faciliteiten Camping
Faciliteiten Camping
Faciliteiten Camping
Faciliteiten Camping
Faciliteiten Camping

Van alle gemakken voorzien

Wandelen door de duinen of juist de ochtend starten met een frisse duik in de zee? De veelzijdige omgeving heeft voor de rustige of actieve bezoeker altijd wat te bieden. De camping is voor jou een prettige uitvalsbasis om de streek te ontdekken. Lekker voor de tent genieten van de zon of juist medekampeerders opzoeken bij een potje Jeu de boules. Ontdek, ontmoet en geniet!

Groese kompas

Als geboren Zeeuws-Vlamingen hechten wij veel waarde aan onze streek. Wij vinden het belangrijk om de streek aantrekkelijk te houden door lokaal samen te werken en duurzaam te recreƫren. In de receptie kom je daarom veel lokale producten tegen. Ook werken wij samen met ondernemers in de regio, om de krachten te bundelen. Alles voor een optimale Zeeuwse vakantiebeleving!

Plattegrond

Tarieven 2021

Voor de tarieven kunt u terecht op de tarievenpagina!

Boek hier jouw kampeerplaats!