Ontdek onze mooie streek

met Camping Harderzee als jouw uitvalsbasis

We zeggen niet voor niets dat Camping Harderzee al het ''Goede van Groede" biedt. Maak kennis met het gezellige dorp Groede, welke binnen één kilometer op loopafstand bereikbaar is vanuit de camping.  

 

Het pittoreske dorp Groede

Groede is één van de mooiste dorpjes van Zeeuws-Vlaanderen. Hier kan je echt even ontsnappen aan de drukte die Zomer in Zeeland soms met zich meebrengt. Het 17e eeuwse marktplein is ideaal om neer te strijken voor een vers kopje koffie, lekker lokaal biertje of een heerlijke portie mosselen! Neem rustig plaats op een bankje om alle huisjes op de gezellige Markt in je op te nemen. Als je de Markt gezien hebt, kun je door het "Slijkstraatje" wandelen. Hier waan je jezelf helemaal aan het begin van de 20e eeuw. "Het Vlaamsch Erfgoed Groede" conserveert hier namelijk het oude landbouwersdorp Groede op zeer succesvolle wijze. Loop binnen in het openluchtmuseum of bezoek het Thuistheater 'De Twee Duiven'. 

Dorp Groede Camping Harderzee
Dorp Groede Camping Harderzee
Dorp Groede Camping Harderzee
Dorp Groede Camping Harderzee
Dorp Groede Camping Harderzee
Dorp Groede Camping Harderzee

 

Ga mee op avontuur! 

Samen met Steffen van Allyourz gaan we door Groede en haar prachtige omgeving. Ben je benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn over al het Goede van Groede? Bekijk dan deze korte afleveringen! 

Aflevering 1 - Al het Goede van Groede 

Aflevering 2 - Al het Goede van Groede

 

Al Zeeuwse Zomerkriebels? 

Boek hier jouw kampeerplaats!

 

Naast het bruisende dorp is het ook leuk om op de fiets de omgeving te ontdekken. Lees hieronder meer over de omgeving van Groede