Ontdek onze mooie streek

met Harderzee als jouw uitvalsbasis

We zeggen niet voor niets dat Camping Harderzee "Al het goede van Groede" biedt. De camping heeft namelijke een ideale ligging aan de rand van het gezellige dorp Groede, op kleine afstand van het Noordzeestrand en populaire dorpen als Sluis, Cadzand en Breskens in de omgeving!

Groede

Groede is misschien wel het meest pittoreske dorpje van Zeeuws-Vlaanderen. Hier kan je echt even ontsnappen aan de drukte die Zomer in Zeeland soms met zich meebrengt. Het 17e eeuwse marktplein is ideaal om neer te strijken voor een vers kopje koffie, lekker lokaal biertje of een heerlijke maaltijd! Mochten deze prachtige zaken nog steeds haar deuren niet openen wegens het Coronavirus, kan je ook rustig op een bankje plaatsnemen om alle huisjes op de Markt in je op te nemen. Als je de Markt gezien hebt, kun je rustig door het "Slijkstraatje" wandelen. Hier waan je je helemaal aan het begin van de 20e eeuw. "Het Vlaamsch Erfgoed Groede" conserveert hier namelijk het oude landbouwersdorp Groede op zeer succesvolle wijze.

Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving
Groede en omgeving

Strand van Groede

De kuststrook van de hele gemeente Sluis, waar Groede onderdeel van is, doet al jaren mee om de prijzen als het gaat om Schoonste strand van Nederland. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Op een kleine 3 kilometer van de camping vind je het strand van Groede. Een prachtig, breed zandstrand wat langzaam afloopt in de Noordzee. Zeer geschikt dus om met je gezin naar toe te gaan. Maak een wandeling of een fietstocht door het duinlandschap of leg je strandlakentje neer en kom er niet meer vanaf. Hier kun je alle kanten op. Heb je na een dagje strand zin in een lekker maaltijd of snelle snack? Loop dan even bij Strandhuys de Vrijbuyter of Strandcaf√© de Groese Duintjes het terras op! 

Ga mee op avontuur! 

Samen met Steffen van Allyourz gaan we door Groede en haar prachtige omgeving. Wil je wat meer beeld krijgen bij wat Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft? Bekijk dan deze korte afleveringen!