Over ons

we verwelkomen jou graag in Zeeuws-Vlaanderen!

Aangenaam kennis te maken, wij willen ons als beheerders van Camping Harderzee graag aan je voorstellen. Wij zijn Lora van den Hemel en Max Roovers en wij zullen onze uiterste best doen om het jou naar de zin te maken bij ons op de camping! Lora kent als geboren en getogen Groedenaar het dorp en de omgeving op haar duimpje en brengt haar enthousiasme voor de streek graag mee. Max heeft een toeristische achtergrond en met veel ervaring in het kamperen weet hij precies waar een fijne vakantie aan moet voldoen.

 

Trots op ons team

Team Harderzee bestaat echter uit meerdere compagnons! Je kan namelijk ook Tanneke, Frans of Soraya tegenkomen in de receptie. Tanneke en Frans staan al jaren op de camping en kunnen jou goed wegwijs maken in de Groese omgeving. Je bent hiervoor ook aan het goede adres bij de Bresjaanse Soraya. Zij helpt mee om het onze gasten naar hun zin te maken!

Over ons
Over ons
Over ons

In een nieuw jasje

Samen met onze families gaan we graag aan de slag met de camping. Sinds november 2020 hebben we Camping Dusarduijn overgenomen en in een nieuw jasje gestoken, namelijk Camping Harderzee. Een leuke uitdaging, waar we samen nadenken over het moderniseren en optimaliseren van deze vakantieplek voor velen. We zijn niet bang om onze handen uit de mouwen te steken, daardoor zal je onze familieleden regelmatig tegenkomen op de camping!

Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee

We kijken er naar uit je te zien!

Het tweede kampeerseizoen staat inmiddels voor de deur! We kunnen niet wachten jou te ontmoeten. Tot snel?

Contact