Huisregels

Om uw verblijf en dat van anderen zo plezierig mogelijk te maken, hanteren we tijdens uw verblijf de onderstaande huisregels.

Respect

1. Op camping Harderzee gaan wij respectvol met elkaar om. Agressie, verbaal of non-verbaal, drugsgebruik en overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd.
2. De recreant is verantwoordelijk voor het doen en laten van zijn medekampeerders en/of bezoekers op de camping. Ten behoud van de sfeer op de camping wordt eenieder geacht zich zodanig te gedragen, dat er op geen enkele manier overlast aan een ander veroorzaakt wordt.

Rust op de camping

3. Tussen 22.30 en 08.00 uur is het stil op de camping en is er geen gemotoriseerd vervoer op het terrein toegestaan.
4. Voor het handhaven van de rust op de camping in de directe omgeving is het niet toegestaan geluidsoverlast te veroorzaken. Houdt u rekening met uw buren als u in de avond voor uw kampeermiddel zit?

Aansprakelijkheid

5. Laat uw eigendommen op de camping en in uw auto niet onbeheerd achter. Camping Harderzee is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen.
6. Voor verzekering van uw camping eigendommen dient u zelf zorg te dragen.

Receptie

7. Bij aankomst dient u zich te melden bij de beheerder.
8. Plaats uw tent of caravan in overleg met de beheerder.
9. Aankomst in het hoogseizoen vanaf 14.00 uur, vertrek uiterlijk om 12.00 uur. Andere aankomst- en vertrektijden kunnen in overleg met u worden besproken.
10. Aanbetaling dient binnen één maand na reservering te worden voldaan. De restbetaling dient vóór dag van aankomst te zijn voldaan. Zonder betaling is het niet mogelijk om gebruik te maken van uw kampeerplaats.
11. De openingstijden van de receptie kunt u vinden bij de receptie. Onze contactgegevens:

Telefoonnummer: +31 650435953
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de receptie informeren we u graag over de prachtige omgeving en haar mogelijkheden. Kom gerust eens binnen voor meer informatie!

Verblijfplaats

12. Onderverhuur van het kampeerverblijf is niet toegestaan. Ook niet het gratis ter beschikking stellen van de plaats aan familie of vrienden.
13. Laat uw kampeerplaats netjes en schoon achter.

Bezoek

14. Bezoekers dienen zich niet te melden bij de receptie. Zij zijn welkom van 09.00 tot 22.00 uur op de camping.
15. Maximaal 6 bezoekers per kampeerplek. Indien dit er meer zijn, graag melden bij de receptie voor overleg
16. Indien bezoekers blijven overnachten geldt het verplicht melden van het aantal logees en auto’s op de camping. Dit dienen wij bij Gemeente Sluis aan te geven in het overnachtingsregister. In geval van calamiteiten zijn wij op de hoogte wie er aanwezig is op de camping. Er is voor bezoekers een maximum van 4 logés, 1 extra auto’s en 2 honden per kampeerplaats.

Huisdieren

17. Het houden van maximaal 2 huisdieren op de camping is toegestaan tegen betaling en slechts mogelijk na toestemming van de beheerder.
18. Honden van kampeerders dienen ten allen tijden aangelijnd te zijn, ook op de plek. Wij vragen u uw hond buiten de camping uit te laten. Het gebruik van hondenzakjes is hierbij verplicht.
19. In het sanitaire gedeelte worden alle huisdieren niet toegestaan.

Auto

20. Om de camping zo rustig mogelijk te houden, vragen wij u om de auto te parkeren op de parkeerplaats voor aan de camping. 
21. U kunt bij aankomst en vertrek de auto tijdelijk tot aan de camping rijden voor in- en uitladen. Ons verzoek is om hierbij te rijden tot aan het verharde pad en niet over het gras te rijden in verband met overlast en onverharde ondergrond.
22. Maximumsnelheid op de camping is stapvoets (10 km per uur).

Sanitaire voorziening

23. Het gebruik van de sanitaire voorzieningen is inbegrepen in de service van uw kampeerplaats. Ons verzoek is om deze sanitaire voorzieningen altijd netjes achter te laten.
24. Houd er rekening mee dat de wastafels in het toiletgebouw voor persoonlijke verzorging dient, de wastafels buiten zijn voor het afwassen van keukengerei e.d.
25. Kinderen <5 jaar mogen enkel in het toiletgebouw onder begeleiding van een volwassene.
26. Als u gebruik wilt maken van de wasmachine en/of droger, dan kunt u dit melden bij de receptie. De kosten betaalt u vóór gebruik.
27. Er bestaat een mogelijkheid om een chemisch toilet te legen. De plaats hiervoor kunt u vinden naast het toiletgebouw.

Algemene voorzieningen

28. De schuur is niet toegankelijk voor gasten.

Energie

29. U kunt gebruik maken van elektriciteit op uw kampeerplaats. Dit is in de prijs inbegrepen. Wij willen onze gasten vragen om zuinig om te gaan met energie.

Afval 

30. Bij de ingang van de camping kunt u nu het afval in de daarvoor bestemde container deponeren. Wilt u zoveel mogelijk uw afval scheiden op de daarvoor bestemde plaatsen? De volgende containers zijn aanwezig: GFT, papier, plastic en rest. 
31. Gelieve niet afval apart in de vuilnisbak te gooien maar in zakken.
32. Het is verboden afvalwater te lozen buiten de daarvoor bestemde afvoerpunten.
33. Voor grof afval (zoals kapotte stoelen of tenten) is er in Oostburg een milieustraat, het is verboden om grof afval in onze containers te deponeren.
34. Het is daarnaast verboden om chemisch afval en batterijen in de container te werpen.

Algemeen

35. Iedere kampeerder dient zich te kunnen legitimeren.
36. Camping Harderzee kan niet aansprakelijk worden gesteld voor brand, vermissing of schade door derden veroorzaakt.
37. Het gebruik van speeltoestellen is op eigen risico.
38. Wees voorzichtig met vuur! Het ontsteken van open vuur of vuurkorf is NIET toegestaan. Barbecue is toegestaan maar houd a.u.b. rekening met uw buren.
39. Koelelementen kunt u invriezen in de daarvoor aangewezen diepvries. U kunt gratis hiervan gebruik maken. Verpak de elementen in een plastic zak met duidelijke vermelding van uw naam.
40. De picknicktafels zijn voor gezamenlijk gebruik.
41. In alle gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de beheerder.

Overige

Alle op het terrein aanwezige personen worden geacht op de hoogte te zijn van dit geldende kampeerreglement. Ernstige overtreding van dit reglement kan een waarschuwing tot verwijdering van het terrein tot gevolg hebben.

Op alle boekingen zijn de RERON-voorwaarden van toepassing (938 - Toeristische plaatsen).