Ontdek Groede Podium

met Camping Harderzee als jouw uitvalsbasis

We zeggen niet voor niets dat Camping Harderzee "Al het Goede van Groede" biedt. Speel- en natuurpark Groede Podium is op loopafstand bereikbaar vanaf onze camping. 

 

Natuur- en speelpark

Groede Podium bevindt zich op korte afstand van onze camping. Het is een natuur- en speelpark welke openbaar toegankelijk is. Een heerlijk park om lekker te wandelen en tot rust te komen. Het is uitgegroeid tot een bekend interactief kinderpark omringd door natuur en allerlei dieren. Eet een lekkere pannenkoek terwijl de kinderen op de trampoline aan het spelen zijn!

 

Bunkers uit de Tweede Wereldoorlog

Naast een interactief speelpark, maakt dit park ook deel uit van een belangrijke periode in de geschiedenis van Groede. In de Tweede Wereldoorlog stonden hier namelijk 12 bunkers, welke onderdeel waren van de Atlantikwall. Sinds 2006 zijn deze bunkers toegankelijk voor bezoekers, waar je informatie kan vergaren middels geluidspalen en informatieborden. Kortom, een park leuk voor jong en oud!

Groede Podium
Groede Podium
Groede Podium
Groede Podium
Groede Podium
Groede Podium
Groede Podium

 

Ga mee op avontuur! 

Samen met Steffen van Allyourz gaan we door Groede en haar prachtige omgeving. Ben je benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn over al het Goede van Groede? Bekijk dan deze korte afleveringen! 

Aflevering 3 - Al het Goede van Groede 

 

Al Zeeuwse Zomerkriebels? 

Boek hier jouw kampeerplaats!