Wat is er te beleven

op Camping Harderzee in Groede?

Ouderwets kamperen staat in onze ogen voor genieten van de eenvoud, het buitenleven en het samenzijn. Onze camping is kleinschalig en daardoor persoonlijk, we wensen elkaar hier nog 'G(r)oedemorgen' en letten op elkaar. Geniet van de rustige kampeerplaats of zoek op jouw tempo onze activiteiten vooraan de camping op. 

 

Kampvuur of pruimen plukken 

dit is ons spontaan activiteitenprogramma

Een potje pingpongen, zandkastelen bouwen of een spelletje Kubb... op onze camping is er voldoende plek om het vakantiegevoel op te zoeken. Er is bij ons geen druk recreatieprogramma, want kinderen vermaken zichzelf en elkaar in het buitenleven! In het hoogseizoen hanteren we een spontaan activiteitenprogramma. Een kampvuur met marshmallows of samen pruimen plukken en uitdelen aan de campinggasten. Juist voor kind én ouder, want dat is nou echt samen op vakantie zijn!

Beleven Spontaan
Beleven Spontaan
Beleven Spontaan

 

Foodtrucks 

wekelijks in het hoogseizoen

Om onze gasten zo nu en dan samen te brengen hebben we in de zomer een wekelijks programma met foodtrucks op onze camping. Op deze manier hoef je zelf niet te koken en kan je bij ons aanschuiven aan tafel! Net zo makkelijk, toch? Haal een smoothie bij de Sapkar of kom gezellig pannenkoeken eten op zondagmorgen bij Chef Charlotte. Alle foodtrucks verzamelen zich altijd op het camperveld bij de receptie. Niet alleen toerist, maar ook inwoners uit de streek zijn van harte welkom. Wanneer kom jij bij ons langs? Check onze socials voor de laatste updates. 

Foodtrucks
Foodtrucks
Foodtrucks

 

Zomerkriebels

ons kleinschalige foodtruckfestival

In 2022 was de eerste editie van ons kleinschalig foodtruckfestival 'Zomerkriebels'. Naast een divers aanbod in lokale foodtrucks kon je genieten van muziek van Groese bodem, namelijk onze Harderzee Huisband 'van Talud'. Vanwege jullie enthousiasme organiseren we ook in 2024 weer met veel plezier het foodtruckfestival op onze camping. Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2024, je bent welkom van 14:00 - 20:00 uur. Toegang is gratis. 

Zomerkriebels

 

Gebruik onze handige app

voor leuke tips en het bestellen van broodjes 

Op onze camping maken we gebruik van de app ''Camping Comfort''. In deze app kan je informatie lezen over de camping en al onze favorieten in de streek. Tevens is het mogelijk om tijdens feestdagen en het hoogseizoen warme broodjes via de app te bestellen. Zorg dus dat je de app gedownload hebt voor je vertrekt op vakantie! Download de app en scan de QR-code hieronder.

Camping Comfort

 

Pubquiz

in het Brouwerslokaal te Groede

Op elke laatste donderdag van de maand organiseert Camping Harderzee in samenwerking met Dutch Bargain een pubquiz. In teams van 3 tot 5 personen ga je aan de slag met leuke vragen in de algemene ronde, muziekronde en themarondes. Is jouw team de slimste van de Groe? Dan krijg je een leuke prijs mee naar huis. We starten om 20.00 uur in het Brouwerslokaal te Groede en de kosten zijn € 5 per persoon. Inschrijven is verplicht, want er is ruimte voor maximaal 12 teams. Op 27 juni is de laatste voor de zomerstop in juli en augustus. Vanaf september gaan we weer verder! 

Kom jij ook? Schrijf jouw team met teamnaam in via onderstaand contactformulier! 

Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz

 

Social media

volg ons voor de laatste updates

Op Instagram en Facebook kan je ons volgen voor alle updates omtrent foodtrucks, kampvuurtjes op de camping of de pubquiz. En natuurlijk vind je hier ook leuk beeldmateriaal van de afgelopen edities, ideaal om jouw vakantie voor te bereiden! Volg je ons ook? Check @campingharderzee! 

Social Media Harderzee
Social Media Harderzee
Social Media Harderzee
Social Media Harderzee
Social Media Harderzee
Social Media Harderzee