Over ons

we verwelkomen jou graag in Zeeuws-Vlaanderen!

Aangenaam kennis te maken, wij willen ons als beheerders van Camping Harderzee graag aan je voorstellen. Wij zijn Lora van den Hemel en Max Roovers en wij zullen onze uiterste best doen om het jou naar de zin te maken bij ons op de camping! Lora kent als geboren en getogen Groedenaar het dorp en de omgeving op haar duimpje en maakt jou graag enthousiast over de streek. Max werkt als docent Toerisme en Recreatie op het MBO en helpt in de vakanties graag met de werkzaamheden mee op ons plekje in Groede. 

 

Trots op ons team

Team Harderzee bestaat echter uit meerdere compagnons! Je kan namelijk ook Tanneke, Frans of Soraya tegenkomen in de receptie. Tanneke en Frans staan al jaren op de camping en kunnen jou goed wegwijs maken in de Groese omgeving. Je bent hiervoor ook aan het goede adres bij onze medewerker Soraya. Zij helpt mee om het onze gasten naar hun zin te maken!

Over ons
Over ons
Over ons

In een nieuw jasje

Samen met onze families gaan we graag aan de slag met de camping. Sinds november 2020 hebben we Camping Dusarduijn overgenomen en in een nieuw jasje gestoken, onder de naam Camping Harderzee. De naam is vernoemd naar Hof Harderzee, waar meerdere boerderijen in deze Groese Polder onder vielen in het verleden. Een leuke uitdaging, waar we samen nadenken over het moderniseren en optimaliseren van deze vakantieplek voor velen. We zijn niet bang om onze handen uit de mouwen te steken, daardoor zal je onze familieleden regelmatig tegenkomen op de camping!

Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee
Team Harderzee

We kijken er naar uit je te zien!

Ben jij toe aan een rustige vakantie aan de Zeeuwse kust? We zien je hier graag. 

Contact